Valencia ja Real Madrid iskevät yhteen sunnuntai-illan huippuottelussa La Ligassa.

Kyseessä on sarjan kärkikamppailu. Real Madrid ja Valencia lähtivät viikonlopun kierrokselle jaetulla kärkipaikalla. Atlético nousi tasapelipisteensä myötä kärkeen, mutta Valencia ja Real Madrid voivat ottaa ykköspaikan takaisin itselleen sunnuntai-iltana.

Valencia on aloittanut kauden hienosti. José Bordalás on ajanut pelitapaansa sisään uuteen joukkueeseensa ja se on toiminut tehokkaasti.

Bordalás ei pelkää Real Madridia.

– Emme pelkää ketään, mutta kunnioitamme vastustajia, kuten Real Madridia. Kunnioitamme jokaista vastustajaamme ja muistutan siitä päivittäin pelaajilleni. Emme voi pelätä, koska teemme sitä, mistä pidämme ja työskentelemme uskomattoman hienossa ammatissa, upeassa seurassa ja loistavien kannattajien edessä. Mestalla suojelee meitä, Bordalás kehui.

Bordalás tiedostaa, kuinka vaarallinen joukkue Real Madrid on.

– Tiedämme, miten vaikea ottelu on luvassa. Real Madrid on vastustaja, joka tähtää mestaruuksiin, mutta olemme valmistautuneet otteluun laadukkaasti, eli normaalilla tavalla. Emme ole tehneet mitään erityistä vain siksi, koska vastassa on Real Madrid. Luotamme pelaajiimme ja on selvää, että pelaamme laadukkaan ottelun.

Ottelu käynnistyy Mestallalla klo 22.00.