Etelä-Amerikan MM-karsintojen seitsemäs ottelukierros pelattiin torstain ja perjantain välisenä yönä.

Ecuador kukisti Paraguayn 2-0 ja nousi karsintalohkossa jo kolmanneksi. Villarrealin Pervis Estupiñán oli tuttuun tapaan Ecuadorin avauksessa pelaten täydet minuutit.

Argentiina voitti Venezuelan vieraskentällä 3-1. Atléticon Ángel Correa iski Argentiinan kolmannen täysosuman. Correa pelaa loistavaa alkukautta, sillä hyökkääjä on tehnyt La Ligassa kolmeen otteluun kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön. Kyseessä oli Correan uran kolmas A-maajoukkuemaali.

Betisin Guido Rodríguez ja Germán Pezzella olivat Argentiinan avauskokoonpanossa. Myös Atléticon Rodrigo De Paul ja Sevillan Marcos Acuña löysivät itsensä avauksesta. Argentiina on MM-karsintalohkossa toisena.

Peru ja Uruguay päätyivät 1-1 -tasapeliin. Celtan Renato Tapia vastasi Perun täysosumasta. Maxi Gómez, Josema Giménez ja Fede Valverde olivat Uruguayn avauskokoonpanossa. Uruguayn karsinnat ovat sujuneet odotettua heikommin, sillä seitsemästä ottelusta on tullut vasta kaksi voittoa.

MM-karsintalohkoa ylivoimaisesti johtava ja jokaisen ottelunsa voittanut Brasilia kukisti Chilen 1-0. Vinícius, Casemiro ja Éder Militão olivat Brasilian avauksessa. Atléticon tuore hankinta Matheus Cunha pääsi vaihdosta kentälle.

Kolumbia ja Bolivia pelasivat 1-1 -tasapelin.