Lionel Messin debyytti, ja Neymarin ensiesiintyminen kaudella 2021-22 PSG-paidassa antavat vielä odotuttaa.

PSG:n kausi alkoi jo 1. elokuuta Ranskan Super Cupin ottelulla viime kauden mestari Lilleä vastaan, ja sen jälkeen Pariisin suurseura on pelannut jo kolme Ligue 1:n otteluakin.

Moni saattoi odottaa näkevänsä tähtikaksikon kentällä eilen perjantaina, kun PSG kohtasi Huuhkajat-puolustaja Jere Urosen edustaman Brestin. Toisin kuitenkin kävi, sillä kumpikin loisti edelleen poissaolollaan.

Mundo Deportivon mukaan sekä Messi että Neymar olivat kumpikin matkustaneet perjantai-iltana Barcelonaan omilla yksityiskoneillaan. Kaksikko oli jatkanut lentokentältä matkaa yhdessä kohti Castelldefelsiin, jossa heidän entisen seurakaverinsa Luis Suaréz asuu.

Kukaan kolmikosta ei ole vielä toistaiseksi jakanut sometileillään yhtäkään kuvaa tai videota jälleennäkemisestä, mutta kenties he yrittävät pitää matalaa profiilia tapaamisestaan, etenkin kun PSG-fanit odottavat kuumeisesti näkevänsä Messin ja Neymarin mieluummin pelikentällä.

Barça Insider

@theBarcaInsider
❗| Neymar and Messi, who landed in Barcelona this afternoon, will meet Suarez at his house in Castelldefels to have dinner together. [@mundodeportivo]