Madridilaislehti AS kirjoitti elokuun alussa, että Cristiano Ronaldo mielii edelleen takaisin Real Madridiin (lue Suomifutiksen silloinen juttu täältä). Siirtoikkuna on auki vielä pari viikkoa, ja toive on AS:n sekä El Chiringuito de Jugonesin Edu Aguirren mukaan edelleen relevantti.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez torppasi puheet portugalilaishyökkääjän paluuaikeista keväällä, mutta silloin seuran edustusjoukkuetta valmensi vielä Zinédine Zidane. Cristiano Ronaldon toiveet lepäävätkin Carlo Ancelottissa, jonka uskotaan olevan ajatukselle suopea.

– Ancelotti on soittanut Cristianon edustajille ja haluaa hankkia hänet. Heillä on erinomaiset välit ja hän toivoo Cristianon palaavan. Mahdollisuus on olemassa, ja se joko toteutuu tai ei, Aguirre totesi ohjelmassa.

Yksin Ancelottin käsissä päätös ei kuitenkaan ole. Real Madridin ykköstoive on hankkia hyökkäykseen PSG:n Kylian Mbappé. Mieluiten seura hankkisi ranskalaiskärjen jo tässä kuussa, vaikka Mbappé olisikin ensi kesänä saatavilla ilmaiseksi.

Mbappé on Real Madridin ehdoton ykkösprioriteetti, mutta jos hänen hankintansa ei onnistuisikaan, voi Cristiano Ronaldollekin vielä ovi aueta. Myös ”CR7:n” sopimus umpeutuu kesällä 2022, ja italialaislähteiden mukaan hän tekee kaikkensa, jotta hän voisi vapautua Juventuksesta jo tässä siirtoikkunassa.

Italialaislehti Corriere dello Sportin mukaan viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja olisi tarjonnut itseään Manchester Citylle. Lehti väittää pelaajan agentin Jorge Mendesin matkustaneen Englantiin siirrosta keskustellakseen.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

Juventuksen uskotaan olevan valmis luopumaan tähtihyökkääjästään, sillä siten se vapauttaisi palkkabudjetistaan pelaajan 62 miljoonan bruttovuosipalkan. Mahdollisen siirtokorvauksen uskotaankin voivan jäädä melko maltilliseksi.

Sekin skenaario on ollut esillä, että sekä Mbappé että Cristiano Ronaldo vaihtaisivat seuraa kesällä 2022 ilmaiseksi – Mbappé Madridiin ja ”CR7” PSG:hen. Molempien pelaajien toiveissa saattaa kuitenkin olla siirto vielä tulevien kahden viikon aikana.

Lähde: AS