Vaikka Lionel Messi joutuikin vasten tahtoaan Barcelonasta lähtemään ja jatkaa uraansa PSG:ssä, eivät Barcelonan taloushuolet siitä huolimatta hellitä. Joukkueen on edelleen karsittava tuntuvasti palkkakulujaan ennen kuin se voi edes ajatella voivansa ostaa uusia pelaajia markkinoilta.

Yksi vaihe on tunnetusti leikata joukkueen nykyisten pelaajien palkkoja. Toinen voi olla vieläkin kipeämpi osa, sillä siinä Barca joutuu myymään nykyjoukkueen pelaajia – jopa tärkeimmästä päästä mahdollisesti.

Yksi mahdollinen pelaaja, jonka Barcelona päästää lähtemään on 20-vuotias laitapuolustaja Sergiño Dest. Yhdysvaltain A-maajoukkuepelaaja pelasi Barcelonassa vahvan läpimurtokauden, ja hänestä voi olla saatavissa mukava siirtokorvaus.

[readmore from=Dest-Sergino]

Destistä on Sportin mukaan kiinnostunut AC Milan. Milanin ykkösvaihtoehdon kerrotaan olevan Alessandro Florenzin, mutta mikäli hän ei ole saatavilla, haluaa Milan Destin.

Barcelona on vahvistanut joukkuettaan Emerson Royalilla, ja siksi sen on mahdollista Destistä luopua. Joukkueen kallispalkkaisimpiin pelaajiin Dest ei lukeudu, mutta siirtokorvauksenkin huomioiden voisi hänen myyntinsä tehdä Barcelonan taloudelle hyvää.