Real Madrid on ties miten monetta kertaa samassa tilanteessa: se haluaisi myydä pelaajiaan, mutta nämä itse eivät ole halukkaita lähtemään. Tällä kertaa kyseessä on joukkueeseen totutun kovalla kohulla, alunperin kesällä 2019 hankittu Luka Jovic.

Serbialaisen asema on tuttu, ja hänen näkökulmastaan selkeä; Real Madrid -sopimus jatkuu vuoteen 2025. Tähän nojaten Jovic katsoo, että ansaitsee vielä mahdollisuuden näyttää kykynsä työnantajalleen.

23-vuotias Jovic oli viime kevätkauden lainalla vanhassa seurassaan, Eintracht Frankfurtissa, joka mieluusti olisi hyökkääjän pitänyt pidempäänkin. Madridilaiset ovat varsin kiinnostuneita realisoimaan ainakin jonkun osan siitä muhkeasta 63 miljoonan euron summasta, jonka pelaajasta maksoivat.

Jovicilla on tilillään tähän mennessä vasta yhteensä alle 600 minuuttia La Ligaa. Maalinteko on 21 ottelussa kerättyjen minuuttien aikana onnistunut kahdesti. Pelaajan markkina-arvo on Transfermarktin mukaan tullut alas melkoista kyytiä; se on nyt 20 miljoonaa euroa.

Marca kirjoittaa, että kyse on tutusta kuviosta – useamman muun pelaajan tavoin Jovic uskoo, ettei saanut Zinedine Zidánen aikana kunnollista näytön paikkaa, ja haluaa nyt päästä todistamaan arvonsa Carlo Ancelottille.