Atlético Madrid ei harkitse João Félixin, 21, myymistä kesän siirtoikkunassa, kertoo Marca. Vielä kolme päivää sitten katalonialaisaviisi Mundo Deportivo väitti, että Barcelona olisi ollut valmis tarjoamaan hänestä Antoine Griezmannia, 30.

Toimittajat ovat nostaneet Félixin nimen otsikoihin jo useaan otteeseen. Portugalin maajoukkueen runkopelaaja siirtyi Benficasta Madridiin kesällä 2019. Atléti maksoi hankinnastaan 127 miljoonaa euroa. Félixin otteet ovat kuitenkin ailahdelleet miten sattuu.

Siirtosumman suuruuden takia varttunut poika on joutunut ajoittain sangen tylynkin kritiikin kohteeksi. Diego Simeone ja Portugalin päävalmentaja Fernando Santos ovat suoraan antaneet ymmärtää, että Félixin tulisi työstää asenneongelmiaan ja kiinnittää huomiota yliolkaiseen käytökseensä.

[readmore from=Félix-Joao]

Viime kausi oli Félixiltä onnistuneempi kuin ensimmäinen sesonki Atlétissa. Hän generoi kymmenen maalia ja kuusi maalisyöttöä Los Rojiblancosille. Alkukaudella hän sai paljon ihailua ja kiitosta osakseen, mutta kunto hiipui kauden loppua kohden. Päätöskierroksilla (ja kesän EM-kilpailuissa) Félix päästettiin enää irti vain vaihtopenkiltä.

Marcan mukaan Atlético luottaa edelleen täysin portugalilaislupaukseensa. Seura pitää häntä ”koskemattomana” eikä halua missään nimessä asettaa häntä siirtolistalle.

Félixin suoritusvarmuuden odotetaan silti kohentuvan ajan myötä.