Sergio Ramosin pitkä ja menestyksentäyteinen jakso Real Madridissa päättyi viime kauteen. Yksi historian parhaista keskuspuolustajista lähtee seurasta ilmaiseksi, sillä sopuun jatkosopimuksesta ei päästy, ja niinpä Ramosin sopimus umpeutuu keskiviikkona.

Ranskalaisen Foot Mercaton mukaan vaikuttaa yhä todennäköisemmältä, että Ramosin uusi seura on Paris Saint-Germain. Hänet on tiettävästi nähty Pariisissa etsimässä uutta kotitaloa perheelleen.

Ramosin uskotaan olevan myös ainakin Chelsean, Bayern Münchenin ja Manchester Cityn kiikarissa, mutta vaakakuppi on kääntymässä Pariisin puoleen. Syitä on useita.

Ramosin kerrotaan tulevan erittäin hyvin toimeen Neymarin kanssa, ja valmentaja Mauricio Pochettinon kanssa hän voisi keskustella äidinkielellään espanjalla. PSG:ssä pelaa myös Keylor Navas ja Ángel Di María, kaksi entistä seuratoveria Real Madridista, sekä espanjalaiset Pablo Sarabia, Ander Herrera, Sergio Rico ja Juan Bernat, joten olo olisi helppo tuntea kotoisaksi. Myös Pariisin suhteellinen läheisyys Espanjaan auttaa.

[readmore from=Ramos-Sergio]

Kaikkien neljän mainitun seuran kerrotaan tarjoavan Ramosille hänen haluamaansa sopimusmallia: kahden vuoden pestiä, johon sisältyy optio kolmannesta vuodesta. Seuravalintaa ovat kuitenkin ratkaisemassa siviilielämään liittyvät henkilökohtaiset syyt, ja näyttää vahvasti siltä, että valinta osuisi PSG:hen. Varmaa se ei toki vielä ole.

Lähde: AS