Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi sanoo katuvansa sitä, miten seura hoiti aikanaan Sergio Ramosin siirron Real Madridiin.

Huippulupaava Ramos siirtyi kesällä 2005 kasvattajaseurastaan Los Blancosin riveihin 27 miljoonan euron siirtokorvauksella, joka oli silloinen ennätyssumma espanjalaispuolustajasta.

[readmore from=Ramos-Sergio]

Aiemmin tässä kuussa Real Madrid vahvisti, että 35-vuotias Ramos, joukkueen pitkäaikainen kapteeni, jättää seuran tänä kesänä sopimuksensa päättyessä.

Monchi kertoi Canal Surin haastattelussa tulleensa jälkikäteen siihen lopputulokseen, että hänen olisi pitänyt toimia Ramosin kanssa samoin kuin José Antonio Reyesin siirtyessä Arsenaliin. Toissa vuonna menehtynyt Reyes oli niin ikään Sevillan oma kasvatti, joka lähti seurasta vuoden aikaisemmin kuin Ramos. Reyes ei kuitenkaan saanut kannattajien vihaa niskaansa kuin Ramos, jonka välit Sevillan faneihin ovat yhä viileät.

– Se saa minut surulliseksi, sanoi Monchi.

– Ramosin siirto toi meille paljon rahaa, kuten Reyesinkin tapauksessa. Ehkä viestintämme meni pieleen.

– Minä nostan käteni virheen merkiksi, koska me emme onnistuneet perustelemaan sitä myyntiä [kannattajille] yhtä hyvin kuin José Antonion kohdalla.

– Reyesia rakastettiin aina ja Sergio… Toivottavasti aika parantaa haavat ja hän saa ansaitsemansa tunnustuksen. Hän oli upea pelaaja, joka antoi meille paljon.

Ramos yhdistettiin aiemmin tänä kesänä Sevillaan, mutta hän katkaisi itse huhulta siivet.

– Sevilla on sydämeni seura, mutta en juuri nyt pohdi sitä vaihtoehtoa, enkä tiedä, ovatko he harkinneet minun hankkimista.