Atlético voitti hiljattain La Ligan mestaruuden.

Stefan Savic kuului Atléticon mestarijoukkueen ehdottomiin avainpelaajiin. 30-vuotias montenegrolaistoppari pelasi viimein ehjän kauden, eikä kärsinyt aiemmista vuosista poiketen loukkaantumisista.

Toppari oli avauskokoonpanossa 33 sarjaottelussa ja jäi sivuun ainoastaan ollessaan pelikiellossa.

Montenegrolaislehti Vijesti haastatteli Savicia, jonka mielestä La Liga on Mestarien liigaa vaikeammin voitettava kilpailu.

– Olen sanonut tämän monesti. Mielestäni La Liga on vaikeampi voittaa kuin Mestarien liiga. Emme ole vielä sisäistäneet, mitä olemme saavuttaneet. Olimme parhaita 38 kierrosta kestävässä sarjassa, johon osallistuvat niin Real Madrid kuin Barcelonakin. Tämä on kuin ihme, Savic iloitsi.

Savic kuuluu Atlético-konkareihin. Toppari on edustanut seuraa kesästä 2015 lähtien.

– La Ligan voittaminen on upea fiilis. Tämä on selvästi urani tärkein pokaali. Olen viettänyt kuusi vuotta täällä ja olen yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista ja yksi niistä, jotka todella tietävät, kuinka suuri seura Atlético on.

– Atlético on seura, joka otti minut vastaan kuin perheenjäsenenään. Olin päättyneellä kaudella tärkeässä roolissa ja olen hyvin ylpeä päästessäni olemaan näin suuri osa mestaruuden voittanutta joukkuetta.

Lähde: MARCA