Barcelonan keskikenttäpelaaja Pedri sai lauantaina täyteen 50. ottelunsa Blaugranan paidassa, kun hän pelasi La Ligassa 75 minuuttia Atlético Madridia vastaan.

Diario Sportin mukaan kyseisen merkkipaalun saavuttaminen merkitsee sitä, että Barcelonan on maksettava Pedrin, 18, entiselle seuralle Las Palmasille yhdeksän miljoonan euron bonus.

Pedrin siirto Las Palmasista Barcelonaan sinetöitiin kesällä 2019, mutta hän vietti vielä yhden kauden lainalla entisessä seurassaan ennen kuin liittyi katalonialaisjätin vahvuuteen.

Barcelona maksoi aluksi Pedristä vain viisi miljoonaa euroa, mutta kaikkien bonuksien myötä siirtokorvaus voi nousta 30 miljoonaan euroon asti. Tähän mennessä Barcelona on maksanut hänestä alustavan siirtosumman lisäksi 20 miljoonaa euroa bonuksia. Viimeinen, viiden miljoonan euron, bonus aktivoituu, jos Pedrille tulee sata ottelua täyteen Blaugranan riveissä.

Tällä hetkellä tuo näyttäisi olevan vain ajan kysymys, sillä Pedri on ollut heti debyyttikaudellaan avainosassa Ronald Koemanin miehistössä.