Lucas Ocampos tiedostaa hänen ympärillään pyörivät siirtopuheet, mutta on vakuuttanut olevansa yhä täysin omistautunut Sevillalle.

Ocampos on tehnyt tasaista nousua kohti La Ligan tähdistöä sen jälkeen, kun hän siirtyi Sevillaan ranskalaisseura Marseillesta kesällä 2019.

26-vuotiaan vakuuttavat otteet ovat herättäneet huomiota myös ulkomailla, sillä ainakin Liverpoolin ja Leeds Unitedin on kerrottu olevan laitahyökkääjästä kiinnostuneita.

Ocamposin sopimus Sevillan kanssa on kuitenkin voimassa vielä vuoteen 2024, eikä argentiinalainen suunnittele vaihtavansa maisemaa lähiaikoina.

– Sanon aina samalla tavalla. Olen keskittynyt nykyhetkeen, enkä aio mennä liian syvälle asioihin, joihin en voi itse vaikuttaa, Ocampos kertoi Canal Sur Radiolle.

[readmore from=Sevilla]

– Rakastan tätä kaupunkia ja mitä edellisen kahden vuoden aikana on tapahtunut. Toivon sen jatkuvan.

– Olen täällä todella iloinen, enkä ajattele pelaamista missään muualla kuin täällä.

– Olen hyvin kiitollinen tälle seuralle, koska he ovat antaneet minulle itseluottamusta ja antaneet minun kehittyä tietyissä osa-alueissa. Muut seurat eivät sitä ole tehneet.

Ocampos on pelannut tällä kaudella 36 ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien. Niissä hän on takonut vyölleen seitsemän maalia ja neljä maalisyöttöä. Hänen sopimukseensa sisältyy tiettävästi 72 miljoonan euron ulosostoklausuuli.