Belgian maajoukkueen lääkäri Kris van Crombrugge kehottaa Eden Hazardia menemään leikkaukseen mahdollisimman pian, jos tähtilaituri haluaa edes haaveilla kesän EM-kisoissa pelaamisesta.

Real Madridilla oli maanantaina kannattajilleen uskomattomia uutisia, kun se kertoi, että seuran ennätysostos Hazard, 30, on jälleen loukkaantunut. Belgialaistaituri ehti pelata vain 15 minuuttia edellisen loukkaantumisensa jälkeen, kunnes hänen tiensä vei jälleen sairastuvalle.

Hazard on kärsinyt tällä kaudella useista lihasvammoista, jotka johtuvat Marcan mukaan hänen viime kauden nilkkavaivoistaan. Nilkka ei ole kuntoutunut odotetulla tavalla, mikä on aiheuttanut ongelmia myös lihaksissa.

Kesän EM-turnaus pyörähtää käyntiin 11. kesäkuuta, joten liikaa aikaa Hazardilla ei ole. Van Crombruggen mukaan Real Madridin on lähetettävä Belgian maajoukkuekapteeni leikkauspöydälle pikimmiten, jotta kisoissa pelaaminen olisi edes ajatuksen tasolla mahdollista.

– Leikkaus voisi olla hyvä keino saada nilkka uudelleen taipuisaksi, kommentoi van Crombrugge VTM:lle.

– En halua tungetella, mutta neuvoisin menemään sinne mahdollisimman pian, jotta he eivät estä hänen unelmaansa EM-kisoissa pelaamisesta.

Hazard siirtyi Real Madridiin kesällä 2019 Chelseasta sadalla miljoonalla eurolla, mutta hän on pelannut Los Blancosin riveissä vasta 36 ottelua.

LUE MYÖS: