Barcelonan puheenjohtajaksi ehdolla olevan Victor Fontin mielestä on vastuutonta luvata, että seura hankkii Borussia Dortmundin tähtihyökkääjän Erling Braut Hålandin.

Håland on yksi Euroopan kuumimmista hyökkääjistä, vaikka hänelle tulee ensi kesänä mittariin vasta 21 vuotta. Nuori norjalaistykki on paukutellut reilun vuoden aikana Dortmundille 42 ottelussa yhteensä 41 osumaa ja siihen päälle kymmenen maalisyöttöä.

Hurjista tehoista on helppo päätellä, että jokaikinen suurseura haluaisi Hålandin riveihinsä, eikä Barcelona ole poikkeus. Katalonialaisjätin tiedetään kuitenkin olevan pahoissa talousvaikeuksissa, eikä norjalainen varmasti vaihda maisemaa halvalla.

[readmore from=Håland-Erling-Braut]

Barcelonan puheenjohtajavaalien voittajasuosikki Joan Laporta antoi kuitenkin tällä viikolla Hålandista kysyttäessä ymmärtää, että Blaugrana saattaa hyvinkin olla hänen perässään ensi kesänä. Laporta vihjasi, että hänen suhteensa Hålandin agenttiin Mino Raiolaan voi olla iso etu Barcelonalle siirtokilvoittelussa.

– Jos meidän on kehitettävä joukkuetta, minulla on siihen tarvittavat kortit, ja olen valmis pelaamaan niillä, sanoi Laporta.

Font päätti näpäyttää vastustajaansa, kun häneltä kysyttiin Laportasta ja tämän vetovoimasta Hålandiin liittyen.

– On vastuutonta luoda odotuksia yhdestä Mestarien liigassa tällä viikolla loistaneista tähdistä, koska häntä on mahdotonta hankkia, kommentoi Font Diario Sportin mukaan.

– Muutama viikko sitten sama ehdokas (Laporta) sanoi, ettei hän halua hankkia Eric Garcíaa [Manchester Citystä] tammikuun siirtoikkunassa, koska seuralla ei ole rahaa.