Real Sociedad haastaa Manchester Unitedin Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosassa Torinossa.

Ottelu pelataan San Sebastiánin sijaan Torinossa, sillä Espanjan hallituksen asettamien koronarajoitusten vuoksi Manchester United ei saa matkustaa Englannista Espanjaan.

Otteluparin toinen osa pelataan sen sijaan normaalisti Manchester Unitedin kotistadionilla.

Real Sociedadin ehdottomiin tähtipelaajiin lukeutuva Mikel Oyarzabal tiedostaa, miten erityinen ottelu torstai-iltana on luvassa.

– On upeaa pelata muiden sarjojen huippujoukkueita vastaan. Siinä huomaa, että olet tehnyt asioita oikein, kun pääset pelaamaan tällaisia otteluita. Ei tämä kuitenkaan suurin ottelu ole, sillä arvostan enemmän Copan välieräottelua, vaikka kohtasimme siinä Segundan joukkueen. Pidän siitä, että Real Sociedad saavuttaa hienoja asioita ja kehittyy seurana.

Oyarzabalin mielestä on epäreilua, että Real Sociedad joutuu pelaamaan kotiottelunsa Torinossa, mutta Manchester United pääsee sen sijaan pelaamaan oman kotiottelunsa Old Traffordilla.

– Emme pidä Torinossa pelaamisesta, mielestämme se ei ole hienoa, koska haluaisimme pelata San Sebastiánissa, mutta nämä ovat erikoisia tilanteita ja sellaista elämä joskus on. Reilua olisi pelata kummatkin ottelut neutraaleilla stadioneilla, mutta emme voi vaikuttaa siihen.