29-vuotiaan Dani Carvajalin kausi 2020-2021 ei mene hyvin. Laitapuolustaja palasi sunnuntaina takaisin Real Madridin kokoonpanoon lähes puolentoista kuukauden poissaolon jälkeen, mutta loukkaantui välittömästi heti paluuottelussaan (lue raportti Valencia-ottelusta täältä).

Real Madrid tiedotti maanantaina Carvajalin loukkaantumisesta lisää. Vamma on sama kuin viimeksikin, oikean reiden lihasvamma, joka vaikuttaa myös jänteeseen. Real Madrid ei esittänyt arviota Carvajalin uudesta toipilasajasta, mutta AS:n arvion mukaan hän on sivussa ainakin puolitoista kuukautta. Carvajal nähtäneen siis kentillä vasta huhtikuussa.

Carvajalilta jäänee loukkaantumisen vuoksi väliin viisi La Liga -ottelua. Varmuudella hän on sivussa peleistä Real Valladolidia, Real Sociedadia ja Celta Vigoa sekä tärkeästä derbystä Atlético Madridia vastaan. Mahdollisesti väliin jää myös maaliskuun maaottelutauon jälkeinen peli Eibaria vastaan huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

[readmore from=Carvajal-Dani]

Lisäksi Carvajal ei luonnollisestikaan ole pelikunnossa Mestarien liigan neljännesvälierissä Atalantaa vastaan. Otteluparin avausosa pelataan Italiassa 24.2. ja toinen osa 16.3. Madridissa.

Ennen sunnuntaista loukkaantumistaan Carvajal oli ollut edellisen vamman vuoksi sivussa seitsemästä Madridin ottelusta. Kaikkiaan hän on pelannut tällä kaudella vain 11:ssä Real Madridin kauden 31 ottelusta, sillä loukkaantuminen oli miehelle jo kauden neljäs.

Lähde: AS