Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi kiistää huhut, joiden mukaan Real Madridin keskikenttäpelaaja Isco olisi siirtymässä Andalusiaan.

Espanjan A-maajoukkueessa 38 kertaa esiintynyt Isco, 28, on jäänyt Madridissa täysin penkinlämmittäjän rooliin.

[readmore from=Isco]

Lehtiväitteiden mukaan Isco olisi halunnut jo tammikuussa Sevillaan, jossa häntä odottaisi entinen valmentajansa Julen Lopetegui. Real Madrid ei kuitenkaan päästänyt häntä lähtemään kesken kauden – Sevillaan tai muuallekaan.

Monchi kertoi Estadio Deportivon haastattelussa, että hän ja Sevillan puheenjohtaja José Castro kävivät 15-20 sekunnin keskustelun Iscosta. Hän ymmärtää, mistä Iscon Sevilla-huhut kumpuavat, mutta hänen mukaansa niissä ei ole perää.

– Se on looginen huhu, koska pelaaja haluaa lähteä seurastaan ja täällä on valmentaja, jonka alaisuudessa hän on pelannut ennen korkealla tasolla. Mutta siinä ei ole mitään perää, sanoi Monchi.

Häneltä kysyttiin, voisiko Isco siirtyä Sevillaan ensi kesänä.

– Meillä on onneksi sille pelipaikalle todella mielenkiintoisia pelaajia. Se on yksi niistä paikoista, joiden suhteen voimme olla [siirtoikkunassa] vähän rauhallisemmin. Meillä on Iscon tyyppisiä pelaajia täällä.

Kesästä 2013 lähtien Real Madridia edustanut Isco on pelannut tällä kaudella 15 ottelussa yhteensä vajaat 500 minuuttia.