Espanjalaislehti Sport uutisoi, että 23-vuotias ranskalaispelaaja Ousmane Dembélé haluaa jatkaa Barcelonassa nykyisen sopimuksensa jälkeen.

Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä 2022. Dembélé on kärsinyt katalonialaisseuraan siirryttyään lukuisista loukkaantumisista. Hän on käynyt Suomessa pariin otteeseen leikattavana.

Laitahyökkääjä siirtyä Barcelonaan kesällä 2017 Borussia Dortmundista. Tällä kaudella Dembélé on pelannut La Ligassa 13 peliä ja tehnyt niissä kaksi maalia. Mestarien liigassa hänellä on neljään peliin kolme osumaa.

Onda Cero uutisoi aiemmin, että Barcelona on pian tekemässä ratkaisun Dembélén suhteen. Barcelona yritti tietojen mukaan kaupata Dembélén viime kesänä muualle, mutta Ranskan maajoukkueessa 21 ottelua pelannut Dembélé jäi Barcelonaan.

Onda Ceron mukaan Barcelona on valmis tekemään Dembélén kanssa jatkosopimuksen, sillä ranskalainen on päässyt pelikuntoon. Seurassa ollaan toiveikkaita, että vastoinkäymiset ovat takanapäin. Barcelona onkin odottanut Dembélén kantaa jatkoon, mutta pelaaja ei ole pitänyt päätöksen kanssa kiirettä. Nyt näyttää siltä, että Dembélé haluaa jatkaa Kataloniassa.