Barcelona kohtaa sunnuntaina Athletic Bilbaon Espanjan Supercopan finaalissa. Lionel Messin pelaaminen on kuitenkin yhä epävarmaa, toteaa katalonialaisseuran päävalmentaja Ronald Koeman.

Argentiinalaistähti loukkasi reitensä viime viikonlopun ottelussa Granadaa vastaan, eikä kyennyt osallistumaan Supercopan välieräotteluun Real Sociedadia vastaan.

Messi on kuitenkin palannut harjoituskentälle, joten mahdollisuudet esiintymiselle ovat yhä olemassa. Koemanin mukaan 33-vuotias saa itse päättää, pelaako hän sunnuntain loppuottelussa.

[readmore from=Barcelona]

– Leo harjoitteli perjantaina yksinään, Koeman kertoi lehdistölle Diario Sportin mukaan.

– Hän harjoittelee tänään (lauantaina) joukkueen kanssa ja katsomme, miten se menee. Pelaajalla itsellä on viimeinen sana päätöksestä, koska hän tuntee oman kehonsa parhaiten.

– Odotamme huomisaamuun, koska hän tuntee kehonsa ja tietää pelikunnostaan paremmin tämän illan harjoitusten jälkeen. Toivomme, että hän pystyy pelaamaan.

– Aina kun Messi ei ole mukana, jotain tuntuu puuttuvan. Leon kanssa joukkue on vahvempi. Hänen ollessa poissa, joukkue kärsii luovuudenpuutteesta. Mutta yritämme pelata omaa peliämme, oli Leo mukana tai ei.