Betis hankki Borja Iglesiasin Espanyolista noin 30 miljoonalla eurolla kesällä 2019.

Iglesias oli tehnyt edellisellä kaudella Espanyolin paidassa komeat 20 maalia. Maalimäärä oli huima ottaen huomioon sen, että kyseessä oli 27-vuotiaan hyökkääjän ensimmäinen kausi pääsarjatasolla.

Betisissä Iglesias on epäonnistunut pahemman kerran. 43 ottelussa on syntynyt vain kolme maalia ja kärki on menettänyt avauskokoonpanon paikkansa.

Iglesiasin edellinen maali syntyi tammikuussa. Sen jälkeen kärki on pelannut 23 peräkkäistä ottelua ilman maalia.

Iglesias tiedostaa nykyisen tilanteen olevan vaikea.

– Kyllä, tilanne on vaikea. Olen aina yrittänyt katsoa asioita erilaisesta perspektiivistä. Kun minulle sanottiin, että olen todella hyvä hyökkääjä, niin minusta oli parempi olla uskomatta sitä. Nyt ihmiset epäilevät taitojani, eivätkä näe samanlaisia peliesityksiä kuin aikaisempina vuosina. Ymmärrän sen, Iglesias totesi BEST:n haastattelussa.

– Luonnollisesti olen sama pelaaja kuin kaksi, neljä tai kuusikin vuota sitten. Mielestäni olen kehittänyt. Tämä ei ole sujunut odotetusti, mutta mielestäni olen oikeassa seurassa, kärki viittasi vahvuuksiinsa pelaajana. En menetä yöuniani ajatellessani minusta maksettua siirtosummaa. Olen kiitollinen siitä, miten paljon seura on panostanut minuun. Se osoittaa luottamusta.