Barcelonan entinen hyökkääjä Rivaldo uskoo, että hänen maanmiehellään Neymarilla ei ole mitään syytä palata katalonialaisseuraan.

Brassitähti Neymar, 28, jätti Barcelonan kesällä 2017 ja siirtyi Paris Saint-Germainiin 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla. Osapuolet ovat ajoittain neuvotelleet mahdollisesta paluusta Barcelonaan, mutta siirto ei ole toistaiseksi toteutunut.

PSG ei lehtitietojen mukaan ole halukas luopumaan Neymarista, eikä ainakaan halvalla. Barcelonalla taas ei ole tällä hetkellä varaa käyttää mielettömiä summia uusiin hankintoihin.

Pariisilaisseura eteni viime kaudella Mestarien liigan loppuotteluun ensimmäistä kertaa historiassaan, mutta hävisi finaalissa Bayern Münchenille 0-1. Matkalla loppuotteluun Bayern kaatoi Barcelonan 8-2, ja pian sen jälkeen Blaugranan ykköstähti Lionel Messi ilmoitti haluavansa lähteä seurasta.

Rivaldon mielestä Barcelona on tällä hetkellä niin sekavassa tilassa, ettei Neymarin ole järkeä palata Espanjaan.

– Minusta Neymaria on syytä onnitella Mestarien liigan loppuotteluun pääsemisestä kolmen kauden jälkeen, kun ottaa huomioon, mitä hän on käynyt läpi saavuttuaan PSG:hen, kommentoi Rivaldo Betfairille.

– Hänellä oli vaikeaa Ranskassa yritettyään palata Barcelonaan. Hänelle buuattiin PSG:n omalla stadionilla, mutta hän sai käännettyä tilanteen ympäri, ja ihailen häntä sen takia.

– Tällä hetkellä hän on täysin keskittynyt seuraansa ja pelaa hyvin, joten kannattajat ovat hänen tukenaan. Hänellä ei ole mitään syytä lähteä nyt, varsinkaan Barcelonan kaaoksen keskelle.