Espanja nousi torstaina Saksan vieraana 1-1-tasapeliin Nations Leaguen A-divisioonan neloslohkossa.

Vajaan vartin kohdalla Espanjalla oli mahtava sauma siirtyä johtoon, kun Rodrigo ohitti jo osittain Saksan maalivahdin Kevin Trappin, joka tuli tolppiensa välistä pitkälle vastaan. Rodrygo ei kuitenkaan saanut laukausta ajoissa aikaiseksi, joten Trapp ehti vielä väliin.

Hetkeä myöhemmin Saksan Leroy Sané pamautti komean laukauksen kohti La Rojan maalia, mutta David de Gea venyi hienoon torjuntaan.

Seuraavaksi oli Trappin vuoro venyä, kun Sergio Busquets laukoi vapaapotkun jälkitilanteessa tulisesti kohti alakulmaa.

Espanja hallitsi avausjakson loppuhetkiä, mutta tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa. Kummallakin joukkueella oli ensimmäisellä puoliajalla neljä maalintekoyritystä.

Toista jaksoa oli takana vain muutama minuutti, kun Saksa siirtyi johtoon. Pallo toimitettiin rangaistusalueelle Timo Wernerille, joka haki oikean jalkansa vapaaksi ja laukoi millintarkasti takakulmaan. 1-0.

Saksa jatkoi hyökkäyksien vyöryttämistä, mutta Espanja säästyi toiselta takaiskulta isäntien huolimattomuuden ansiosta.

La Roja luotti toisellakin puoliajalla pallonhallintaan, mutta vieraiden hyökkäyksistä puuttui pitkään vaarallisuus. Ansu Fati puski lisäajalla pallon verkkoon, mutta Sergio Ramos rikkoi samassa tilanteessa saksalaispelaajaa, joten osuma hylättiin.

Tasoitus syntyi lopulta lisäajan lisäajalla ottelun viimeisestä hyökkäyksestä. Ferran Torresin keskitys tavoitti rangaistusalueelta Rodrigon, joka puski pallon José Luis Gayàlle. Espanjalaispakilla oli vain tyhjä maali edessään, eikä hän erehtynyt. 1-1.

Lohkon toisessa, samaan aikaan pelatussa, ottelussa Ukraina voitti Sveitsin 2-1.