David Silva jättää Manchester Cityn perjantai-iltana jatkuvien Mestarien liigan otteluiden jälkeen.

34-vuotiaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan sopimus seuran kanssa päättyy, kun Manchester City pelaa kauden viimeisen ottelunsa Mestarien liigassa. Silva on tiedottanut jo jättävänsä Manchester Cityn kuluvan kauden jälkeen.

Kymmenen vuotta seurassa viettänyt pallotaituri on ollut luonnollisesti siirtohuhujen keskellä. Tiettävästi Silvan entinen seura Valencia ja italialainen Lazio ovat ainakin kiinnostuneita entisestä Espanjan A-maajoukkuepelaajasta.

Silva on Valencian kasvatti, ja pelasi seuran edustusjoukkueessa neljän kauden aikana 166 ottelussa ennen siirtoaan Englantiin.

Silvan isän antamista kommenteista voi päätellä, että seuraavaksi edessä on pesti Serie A:ssa. Lazio ja Silva ovat neuvotelleet sopimuksesta.

– Olisin tykännyt siitä, jos hän olisi päättänyt palata Espanjaan ja siirtyä Valenciaan. Hän kuitenkin kertoi paluun olevan vaikeaa. Silva haluaa kokea uuden sarjan. Silva pelasi jo La Ligassa, eivätkä paluut suju aina hyvin, Silvan isä Fernando Jiménez totesi Onda Cerolle.

– Silva pitää huomattavasti Serie A:sta ja hän pitäisi valtavasti siitä, jos uusi seura löytyisi sieltä, vaikkakin hän saa tällä hetkellä useita tarjouksia. Minua ei haittaisi, jos hän siirtyisi Lazioon.