Kepa Arrizabalagan kausi Chelseassa on ollut hankala. Peräti 80 miljoonan euron ennätyssummalla maailman kalleimpana maalivahtina Chelseaan siirtynyt baski ei ole ollut päävalmentaja Frank Lampardin suosiossa.

Arrizabalaga joutui penkille ennen koronataukoa Willy Caballeron tieltä. Baskiveskari palasi tolppien väliin tauon jälkeen, mutta Valioliigan sunnuntain päätöskierroksella Arrizabalaga ei pelannut.

Sen sijaan 25-vuotias torjuja seurasi penkiltä, kun Caballero torjui Chelsean tärkeässä pelissä ensi kauden Mestarien liigaan.

Arrizabalagaa on jo jonkin aikaa huhuttu pois Chelseasta, sillä manageri Lampard pitää maalivahtia liian ailahtelevana. Huhut yltyvät varmasti nyt, kun Arrizabalaga ei saanut vastuuta tärkeässä ottelussa.

Chelsea pelaa vielä FA Cupin ottelussa elokuun alussa, mutta siitä huolimatta Mestarien liiga -paikan ratkaisseen Wolverhampton-ottelun seuraaminen sivusta osoitti jälleen Lampardin epäluottamuksen Arrizabalagaa kohtaan.

Arrizabalagaa onkin viety huhuissa takaisin Espanjaan. La Ligan seurojen on kerrottu olevan kiinnostuneita baskivahdista. Todennäköisimpänä osoitteena pidettäneen tällä hetkellä Sevillaa.

Brittilehti The Sun kirjoittaa, että Arrizabalaga on valmis tienaamaan merkittävästi vähemmän palkkaa, jos saa siirron Sevillaan.

Arrizabalagalla on Chelsean kanssa sopimus vuoteen 2025 saakka, mutta nyt näyttää erittäin todennäköiseltä, että maalivahti siirtyy jo pian muualle, hyvin mahdollisesti Andalusiaan.