Valencian alakulo sai jatkoa sunnuntaina. Leganés kukisti Voron miehistön Butarquella lopulta maalein 1-0.

Valencia on voittanut koronatauon jälkeen vain kaksi yhdeksästä ottelustaan. Leganés sen sijaan nousi voittonsa ansiosta Mallorcan ohi 18. sijalle, eli ensimmäisen putoajan paikalle.

Putoamisviivan paremmalla puolella oleva Alavés on kolme pistettä edellä ja pelannut yhden ottelun vähemmän. Alavés kohtaa kierroksen omassa ottelussaan maanantaina europaikoista taistelevan Getafen.

Rubén Pérez vei Leganésin johtoon 18. minuutilla rangaistuspotkusta. Leganés pelasi ottelun viimeiset 40 minuuttia lisäaika mukaan luettuna vajaamiehisenä, kun Jonathan Silva sai punaisen kortin.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Leganés-vahti Pichu Cuéllar torjui Dani Parejon rangaistuspotkun.