Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan maaliskuussa kesken jääneet pudotuspelit pelataan loppuun elokuussa. UEFA ilmoitti päätöksistään keskiviikkoisessa tiedotustilaisuudessaan.

Mestarien liigan pudotuspelit pelataan Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa 7-23. elokuuta. UEFA ei ole vielä päättänyt, pelataanko jäljellä olevat neljännesvälieräottelut Lissabonissa vai ottelun kotijoukkueeksi merkityn seuran stadionilla.

Eurooppa-liigan pudotuspelit pelataan loppuun sen sijaan Saksassa Duisburgin, Kölnin, Gelsenkirchenin ja Düsseldorfin kaupungeissa 10-21. elokuuta. Finaali pelataan Kölnissä.

Mestarien liigan finaali oli alun perin määrä pelata Istanbulissa. Gdanskin oli sen sijaan tarkoitus isännöidä Eurooppa-liigan finaalia.

Espanjalaisseuroista Atlético on selvittänyt tiensä Mestarien liigan puolivälieriin. Real Madrid ja Barcelona pelaavat neljännesvälieräottelunsa 7-8. elokuuta. Valencia putosi neljännesvälierissä Atalantalle yhteismaalein 4-8. Eurooppa-liigan puolella Getafe ja Sevilla osallistuvat neljännesvälieriin. Wolves pudotti Espanyolin pudotuspelien avauskierroksella.