Barcelonan hyökkääjä Martin Braithwaite toivoo pääsevänsä tänään, tiistaina, kentälle, kun Blaugrana isännöi hänen entistä seuraansa Leganésia kello 23.00 alkavassa ottelussa.

Tanskalaiskärki Braithwaite, 29, siirtyi helmikuussa Barcelonaan, kun sarjakärki sai loukkaantumishuoliensa takia poikkeusluvan hankkia pelaajan siirtoikkunan ulkopuolella.

Hänet on nimetty illan ottelun pelaajalistaan, mutta Braithwaite haluaisi luonnollisesti päästä myös kentälle entistä työnantajaansa vastaan.

– Minä tunnen heidät ja tiedän, miten he pelaavat, kommentoi Braithwaite Diario Sportin mukaan.

– Me haluamme voittaa liigan, joten meidän on voitettava.

– Olen puhunut [Leganésin puolustajalle] Kévin Rodriguesille, hän on hyvä ystäväni. Haluaisin kovasti pelata heitä vastaan tiistaina.

Braithwaite edusti Leganésia reilun vuoden ajan ja teki seuralle 48 ottelussa yhteensä 13 maalia. Kuva: Getty Images

Braithwaite kohtasi Barcelonan tällä kaudella kaksi kertaa Leganésin paidassa. La Ligassa Barcelona oli vahvempi maalein 2-1 ja Copa del Reyssä murskalukemin 5-0.

– Ensimmäinen ottelu oli vaikea Barçalle. Me [Leganés] menimme johtoon ja puolustimme hyvin, mutta se ei riittänyt voittoon asti. Toisessa ottelussa he olivat selkeästi parempia.

Lauantaina Braithwaite avasi maalitilinsä Barcelonassa 4-0-voitossa Mallorcaa vastaan. Viime viikolla häneltä kysyttiin, aikooko hän tuulettaa, jos hän onnistuu maalinteossa Leganésia vastaan.

– Tietysti! vastasi Braithwaite.

– Se olisi erityinen skenaario.