Huuhkajien Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo saattavat saada seurakaverin Barcelonasta. FC Barcelonaa läheltä seuraava Sport nimittäin kertoo, että Barca ja Bayer Leverkusen ovat neuvotelleet jo muutaman viikon ajan ranskalaistoppari Jean-Clair Todibon siirrosta.

Barcelonan uskotaan luopuvan tammikuussa 3-4 pelaajastaan. Lähtijöitä löytynee lähinnä keskikentän keskiakselilta, mutta ensimmäinen lähtijä saattaakin olla Todibo. Todibosta on saatu jo useita tarjouksia, ja Barcelona on valmis miehen myymään. Kauppaan halutaan kuitenkin sisällyttää takaisinosto-optio.

Todibo siirtyi Barcelonaan viime tammikuussa tulevaisuuden potentiaalisena runkopelaajana. Ensimmäisenä vuonna minuutteja on kuitenkin tullut hyvin vähän, viime kaudella kahdessa ottelussa 158 ja tällä kaudella kahdessa pelissä 77. Siksi 19-vuotias keskuspuolustaja onkin halukas hakemaan peliaikaa muualta.

[readmore from=Todibo-Jean-Clair]

Muun muassa Valioliigan Watford on halunnut lainata Todibon, mutta Leverkusenin väliintulo on kääntänyt katseet Saksaan. Neuvottelut aloitettiin kaksi viikkoa sitten Saksassa ja niiden sanotaan olevan jo edistyneessä vaiheessa. Barcelona toivoo Sportin mukaan saavansa Todibosta noin kymmenen miljoonaa euroa. Se maksoi ranskalaisesta Toulouselle viime tammikuussa miljoonan.

Barcelonan valmentaja Ernesto Valverde on siirrolle jo suostumuksensa antanut. Samuel Umtitin terveystilanne on kohentunut ja valmennusjohto luottaa myös Ronald Araújoon, jos loukkaantumisia tulee. Tulevana kesänä Barcelona halunnee joka tapauksessa hankkia jostain laadukkaan oikeajalkaisen topparin.