Keylor Navas on näillä näkymin viimeisen ottelunsa Real Madridissa pelannut.

Madridilaislehti Marca kertoo, ettei Navas palannut muun joukkueen mukana Madridiin sunnuntai-iltana. Navas suuntasi Villarreal-pelin jälkeen suoraan Pariisiin. Maalivahti on siirtymässä PSG:hen, ja siirto pitäisi saada maaliin maanantain aikana. Siirtoikkuna kun sulkeutuu Ranskan ja Espanjan osalta tänään.

Marcan tietojen mukaan Navas allekirjoittaa PSG:n kanssa kolmivuotisen sopimuksen, ja PSG maksaa Realille 15 miljoonan euron korvauksen. Lisäksi Real saa vuoden pituiselle lainalle PSG-maalivahti Alphonse Areolan. Areolan lainan jälkeen Realin on tarkoitus ajaa sisään nuorta Andri Luninia, joka taas pelaa tämän kauden lainalla Real Valladolidissa.

32-vuotias Navas on edustanut Realia kesästä 2014 lähtien, jolloin hän siirtyi seuraan Levantesta. Realissa pelejä on kertynyt yhteensä 162, mutta tällä kaudella torjuntavastuu on ollut täysin Thibaut Courtois’lla.

Navas on vuosien saatossa torjunut Realin kolmeen Mestarien liigan voittoon, yhteen La Ligan mestaruuteen, neljään seurajoukkueiden maailmanmestaruuteen, kahteen UEFA Super Cupin voittoon ja yhteen Espanjan Supercopan voittoon.