Cesc Fàbregas kannustaa Eden Hazardia siirtymään Real Madridiin. Entinen seuratoveri uskoisi Chelsean belgialaishyökkääjän pärjäävän erinomaisesti Los Blancosin paidassa.

Fàbregas pelasi useamman vuoden Hazardin seuratoverina. Kaksikko voitti yhdessä Chelseassa kahdesti Valioliigan.

Realiin todennäköisesti kesällä siirtyvä Hazard ilmoitti keskiviikon Eurooppa-liigan finaalin jälkeen jättävänsä Chelsean (lue lisää).

– Uskon yhä enemmän siihen, että hän voi voittaa Ballon d’Orin. Tiedän mihin hän pystyy. Hän on pelannut parhaiden kanssa, Fàbregas kehui Goalille.

– Chelsea hän ei voisi mielestäni ikinä voittaa sitä. Kyse ei ole siitä, etteikö Chelsea olisi tarpeksi hyvä seura. On kuitenkin seuroja, joiden julkikuva on valtava ympäri maailmaa. Se tekee suuren eron.

[readmore from=Eden-Hazard]

– Uskon että Eden voisi voittaa Real Madridissa kaiken. Hän murskaisi siellä. Hän olisi loistava. Siitä ei ole epäilystäkään.

– Hän on 28-vuotias ja tämä on hienen viimeinen mahdollisuutensa tehdä se. Se on nyt ei tai koskaan. Toinen vaihtoehto oli jäädä Chelseaan, joka olisi hieno liike mutta vain jos hän itse haluaa sitä ja uskoo joukkueen tulevaisuuteen.