Real Madrid ja Valencia iskevät yhteen illalla kierroksen huippuottelussa.

Lähtökohtiin nähden ottelussa kohtaavat kaksi heikosti kauden aloittanutta joukkuetta. Real Madridin kausi La Ligassa on sujunut suorastaan surkeasti ja seura on sarjataulukossa vasta kuudentena kierrokselle lähdettäessä. Valencia on vasta kahdestoista.

Valencian puolustaja Gabriel Paulistan mielestä on luonnollista, että Cristiano Ronaldon poistuminen näkyy Real Madridissa.

– Se näkyy joukkueessasi, jos sinulta poistuu Ronaldon tai Lionel Messin kaltainen pelaaja. Real Madrid on kärsinyt paljon Ronaldon lähtemisestä. Kelle tahansa kävisi niin Ronaldon poistuttua. Hän on ehdottoman tärkeä pelaaja, joka vaatii joukkuetovereiltaan valtavasti. Hän tekee sinulle maalin pienimmistäkin paikasta, Paulista avasi.

Topparin mielestä Real Madridin on kuitenkin turha pelästyä, sillä seura tulee kuitenkin olemaan La Ligan kärkisijoilla.

– On hetkiä, kun kaikki sanovat Real Madridin olevan huonossa tilanteessa. Silti he menevät Roomaan ja voittavat AS Roman vieraissa luvuin 2-0. Heillä on pelaajia, jotka kykenevät voittamaan La Ligan. Real Madrid tulee joka tapauksessa olemaan sarjassa ykkönen tai kakkonen.

Real Madridin ja Valencian välinen huippukamppailu potkaistaan käyntiin klo. 21.45.