David Villan ura jatkuu.

Ylihuomenna 37 vuotta täyttävä Villa kertoi pari päivää sitten MLS-uran päättymisestä. Mies ehti pelata New York City FC:ssä reilun neljän vuoden ajan. Tehoja 126 ottelussa syntyi 80 maalin ja 21 maalisyötön verran, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Villa oli yksi MLS:n historian tehokkaimpia maalintekijöitä pelimääräänsä nähden.

OptaJack⚽️

@OptaJack
0.66 - David Villa leaves #MLS ranked third in league history in goals per game at 0.66. His 77 goals are also the 20th-most all-time. Adios. #VillaForever

Nyt Villa vahvisti espanjalaismediassa velloneet huhut: uusi osoite on Japanin Vissel Kobe. Se tarkoittaa samalla sitä, että David Villa & Andrés Iniesta -kaksikko palaa taas yhteen. Villa ja Iniesta ovat aiemmin kylväneet tuhoa Barcelonassa ja Espanjan maajoukkueessa. Villa on edelleen Espanjan maajoukkueen kaikkien aikojen kovin maalintekijä.

Vissel Kobessa pelaa myös muun muassa Lukas Podolski. Sopeutuminen valmennukseenkin lienee Villalle suhteellisen helppoa, sillä joukkuetta luotsaa espanjalainen Juanma Lillo.