Theo Hernández pelaa pian Barcelonaa vastaan La Ligassa. Ei kuitenkaan Real Madridin paidassa, vaan lainaseuransa Real Sociedadin väreissä.

Laitapuolustaja on pelannut täydet minuutit jokaisessa Real Sociedadin sarjaottelussa ja on saanut itselleen mieluisen roolin San Sebastiánissa.

– Minun on kiitettävä Asier Garitanoa saamastani luottamuksesta ja roolista. Teen kaikkeni sen eteen, että jatkan avauksessa. Tiedän voivani antaa enemmän ja teen sen eteen töitä. Asier on hyvin auttavainen ja huolehtivainen valmentaja. Hänen ja joukkuetoverieni avulla uskon pelaavani hyvän kauden täällä, Theo totesi Marcalle.

20-vuotias Theo pitää Cristiano Ronaldoa maailman parhaana pelaajana ja Marceloa parhaana vasempana laitapuolustajana.

– Barcelonassa kaikki ovat hyviä pelaajia ja sen vuoksi joukkue on niin hyvä. Minä tykkään kuitenkin vain Real Madridin pelaajista. Jordi Alba on hyvä laitapuolustaja, mutta Marcelo on maailman paras vasen laitapuolustaja. Alba on aina esiintynyt edukseen maajoukkueessa, mutta nyt häntä ei kutsuttu sinne enkä ala arvailemaan syitä. Ronaldo on sen sijaan maailman paras jalkapalloilija, vaikka hän poistui Real Madridista. Vietin hänen kanssaan paljon aikaa, joten tiedän mistä puhun.

Theo olisi halunnut kohdata Real Madridin uudistuneen Anoetan ensimmäisessä ottelussa.

– Olisin halunnut pelata ensimmäisessä kotiottelussani Real Madridia ja entisiä joukkuetovereitani vastaan. Barcelonaakin vastaan on mukava pelata. Meillä on valtavasti halua pelata uudistuneella Anoetalla kannattajiemme edessä. Olen nähnyt odotusarvomme kadulla ja pukukopissa. Toivottavasti saamme parhaan mahdollisen alun.