Real Madridin maalivahti Keylor Navasin ura Santiago Bernabéulla on ollut erikoinen. Hän saapui seuraan kesällä 2014, nousi kuin varkain joukkueen ykköstorjujaksi ja pitänyt paikkansa kovista huhuista huolimatta.

Vaikka Navas kuuluu ehdottomasti viime vuosien parhaimpien maalivahtien joukkoon, on hänen asemansa Real Madridissa ollut koko ajan todella epävarma. Joukkueeseen on huhuttu jokaisen siirtoikkunan aikana uutta maalivahtia. Ehdolla ovat olleet David de Gea, Thibaut Courtois, Kepa Arrizabalaga ja viimeisimpänä Brasilian ykkösmaalivahti Alisson.

Vaikka huhut ovat jatkuneet jo vuosia, on Navas aina onnistunut vakuuttamaan Real Madridin valmentajan ja uutta torjujaa ei ole tarvittu. Costaricalaisen aikana Madridissa on ollut valmentajina Carlo Ancelotti, Rafael Benitez ja Zinédine Zidane.

Varsinkin tehtävästä viime kauden jälkeen sivuun astunut Zidane näki, kuinka fantastisia otteita Navas on maalilla esittänyt ja hän ei halunnut joukkueeseen uutta maalivahtia seurajohdon ehdotuksista huolimatta.

Nyt Zidane on kuitenkin poistunut ja Navasin tulee jälleen onnistua vakuuttamaan uusi valmentaja eli Julen Lopetegui.

– Lopetegui on mielestäni todella hyvä valmentaja. Minulla oli mahdollisuus jutella hänen kanssaan aiemmin ja toivon, että kuulun hänen suunnitelmiinsa, Navas kertoi Marcan mukaan.

– Haluan antaa parhaani jatkossakin ja näyttää hänelle, että minulla on sitä, mitä joukkueessa jatkaminen vaatii.

Huhut uuden ykkösmaalivahdin suhteen tulevat siis jatkumaan myös tänä kesänä. Ei kuitenkaan olisi yllätys, jos Lopetegui päätyisi samaan lopputulokseen kuin edeltäjänsä.