Real Madridiin 45 miljoonalla eurolla Flamengosta siirtyvä Vinícius Júnior paljastaa Marcan haastattelussa, että muutkin huippuseurat olivat kiinnostuneita hänestä.

– Kyllä, muun muassa Paris Saint-Germain ja Barcelona. Ne olivat koko ajan yhteydessä meihin. Loppujen lopuksi odotimme oikeata hetkeä ja oikeata joukkuetta, 17-vuotias huippulupaus sanoo.

Siirron varmistuminen madridilaisseuraan oli Viníciusille unelmien täyttymys. Hän sanoo, että kaikki maailman parhaat pelaajat haluavat pelata juuri Bernabéulla.

– Parhaat ovat siellä. En voi selittää sitä onnellisuuden tunnetta, joka minulla oli allekirjoittaessani sopimuksen Real Madridin kanssa.

Hyökkääkä Vinícius oli odottanut pääsevänsä tekemään töitä Zinédine Zidanen kanssa, mutta ranskalaisluotsi jättikin seuran Mestarien liigan voiton jälkeen.

– Se oli hieman surullista. Sen täytyy olla hyvin erilaista, kun on valmentaja, joka pelasi kuin Zidane. Marcelo kertoi minulle, että hän on todella mukava kaveri ja hän tekee mitä tahansa joukkueen eteen.

Julkisuudessa on liikkunut tieto, jonka mukaan Real Madrid ei voisi lainata Viníciusta toiseen eurooppalaiseen seuraan.

– Ei, se ei ole totta. Lehdistö on puhunut siitä, mutta asia ei ole niin.