Espanjan MM-kisa-avauksessa kaksi maalia Portugalin verkkoon ampunut Diego Costa jatkaa avauskokoonpanossa seuraavassakin ottelussa espanjalaismedioiden mukaan.

Espanja kohtaa huomisiltana Iranin B-lohkon toisella kierroksella.

Costan joukkuetoveri Saúl kehui kärkeä vuolaasti Marcan haastattelussa ennen huomista ottelua. Costa ei ole järin pidetty pelaaja Espanjassa, mutta Saúl luo uskoa hyökkääjän suhteen.

– Costa on persoona, joka on tehnyt valtavasti töitä varjoissa piilossa kaikilta. Kun asiat eivät menneet hyvin hänen kannaltaan, jatkoi Costa työntekoa ja siitä häntä ei voi koskaan kritisoida.

– Kukaan ei voi sanoa, etteikö Diego olisi antanut aina kaikkeaan. Voit olla ihmisten mielestä hyvä tai huono. Jokaisella on oma mielipide ja tapa katsoa jalkapalloa, mutta kukaan ei voi sanoa, etteikö Diego lähtisi meidän kanssa sotaan millä hetkellä tahansa, Costan seurajoukkuetoveri totesi.

– Hän on aina ensimmäinen, joka on valmis tekemään mitä tahansa joukkueen eteen. Hän tietää olevansa äärimmäisen tärkeä osa maajoukkuettamme ja hän todistaa sen päivittäin kentällä.