FC Barcelona oli pitkään Atlético Madridin hyökkääjä Antoine Griezmannin perässä, mutta kun hyökkääjä päätti jäädä Atléticoon, ovat katseet nyt muualla. Sportin mukaan Barcelonan ykköstavoite on vahvistaa keskikenttää.

Lehden mukaan Barcelona haluaa hankki kovan luokan vahvistuksen keskikentälleen. Tavoitteena on löytää alle 28-vuotias keskikenttäpelaaja, joka pystyisi sopeutumaan nopeasti Barcelonan pelitapaan.

Mitään lyhytaikaista korvaajaa Andrés Iniestalle ei olla hakemassa, vaan pidemmän aikavälin ratkaisua. Lisäksi toiveissa on, että uusi hankinta pystyisi jo heti ensimmäisellä kaudellaan tuomaan oman panoksensa Barcelonan pelaamiseen. Siirtobudjetti on arviolta sata miljoonaa euroa eli sama, mitä Barcelona olisi voinut käyttää Griezmannin siirtoon.

Sport-lehti nostaa kuusi mahdollista kandidaattia, jotka voisivat täyttää edellä mainitut kriteerit. Tottenhamin Christian Eriksen, Bayern Münchenin Thiago Alcántara, Juventuksen Miralem Pjanić, Ajaxin Frenkie de Jong, PSG:n Adrien Rabiot sekä Moskovan TsSKA:n Aleksandr Golovin.