Espanjan ja Real Madridin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Isco oli sitä mieltä, että Espanjan peräsimestä potkut saanut Julen Lopetegui on oikea mies Real Madridin uudeksi päävalmentajaksi.

Isco jäi ajoittain Zinédine Zidanen alaisuudessa vaihtopenkille, vaikkakin rooli kasvoi koko ajan. Vaikka Lopetegui joutui jättämään tehtävä Espanjan päävalmentajana, Isco uskoo, että Lopetegui tulee menestymään Real Madridin ruorissa.

– Hän on valmentaja, jonka olen tuntenut usean vuoden ajan. Työskentelimme yhdessä heti alusta alkaen Espanjan joukkueessa. Hän on antanut minulle itseluottamusta, kun en ole nauttinut roolistani seurajoukkueessani. Hän on hyvä valmentaja, Isco kehui maanantaisessa lehdistötilaisuudessa.

 

Espanja pelasi avausottelussaan Portugalin kanssa 3-3-tasapelin. Espanja oli pitkään voitossa kiinni, mutta Iscon seurajoukkuekaveri Cristiano Ronaldo toi upealla vapaapotkullaan Portugalin tasoihin ottelun loppuhetkillä.

Isco uskoo, että viime viikon shokkiuutinen (Lopeteguin potkut) on hitsannut joukkueesta entistä yhtenäisemmän. Espanja kohtaa vielä alkulohkon otteluissaan Iranin ja Marokon.

– Tällä joukkueella on niin paljon sydäntä, kunnianhimo ja halua menestyä. Mitä tiukemmaksi tilanne menee, me nousemme. Koimme takaiskun, mutta joukkue on päässyt siitä yli. Vaikka päästimme Portugalia vastaan jo kolmannella minuutilla maalin, emme masentuneet. Tämä joukkue ei ikinä luovuta, Isco sanaili.