Real Madrid maksaa Julen Lopeteguista naurettavan pienen korvauksen

© Kuva: Getty Images

Julen Lopetegui siirtyy Espanjan A-maajoukkueesta Real Madridin päävalmentajaksi MM-kisojen jälkeen (lue lisää tästä).

Lopeteguin päätös on saanut Espanjan jalkapalloliiton (RFEF) raivoihinsa. Liiton puheenjohtaja Luis Rubiales on tiettävästi jopa harkinnut Lopeteguille potkuja vielä ennen huomenna alkavaa MM-turnausta (lue tästä). Liiton toinen johtohenkilö Rafael del Amo puolestaan ripitti jo Lopeteguia julkisesti (lue del Amon purkaus tästä).

Ihan pelkäksi ryöstön kohteeksi Espanjan jalkapalloliitto ei kuitenkaan joudu, sillä Lopeteguin sopimus ulottui vielä EM-kisoihin 2020. Lopeteguin jatkosopimus tehtiin niinkin vähän aikaa sitten kuin toukokuussa. Tuolloin sopimukseen kirjattiin myös kahden miljoonan euron ulosostopykälä. Asiasta kertovat useat espanjalaisviestimet. Kahden miljoonan korvausta voitaneen toisaalta pitää nykymarkkinoilla mitättömän pienenä summana.

Nyt Real Madrid kuittaa tuon kahden miljoonan euron maksun ja saa sillä uuden päävalmentajan, joka on jo voittanut urallaan alle 21- ja alle 19-vuotiaiden Euroopan mestaruudet.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää