Espanjan jalkapalloliiton presidentti kritisoi Real Madridia – ”Näin ei voi käyttäytyä”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Espanjan jalkapalloliiton presidentti Luis Rubiales antoi tänään potkut maajoukkueen päävalmentajalle Julen Lopeteguille vain alle kaksi vuorokautta ennen Espanjan MM-kisojen avausottelua.

Lopetegui allekirjoitti eilen Real Madridin kanssa kolmen vuoden työsopimuksen, joka astuu voimaan MM-kisojen jälkeen. Espanjan jalkapalloliitolle Lopeteguin Madrid-sopimus tuli yllätyksenä, sillä Lopetegui ei ollut puhunut neuvotteluistaan Madridin kanssa jalkapalloliitolle.

Rubiales kritisoi Real Madridia pitämässään lehdistötilaisuudessa. Real Madrid julkaisi Lopeteguin sopimuksen, vaikka Rubiales vaati, ettei sopimusta julkaista ennen kuin Espanjan MM-kisat ovat päättyneet.

– Näin ei voi käyttäytyä eikä toimia. Lopetegui ei halunnut, että sopimusta julkaistaisiin. Jos joku haluaa neuvotella jalkapalloliiton työntekijän kanssa (Lopetegui), niin siitä pitää myös kertoa jalkapalloliitolle. Näin ei ole käynyt ja sen takia teimme päätöksemme, Rubiales kommentoi.

– Real Madrid etsi uutta valmentajaa, hieno juttu. En minä syytä Real Madridia siitä. Minusta Real Madrid ei voi käyttäytyä siten, että he tekevät kaiken selkämme takana ja ilmoittavat siitä meille muutamaa minuuttia ennen kuin he julkaisevat sopimuksen. Meidän oli tehtävä näin, koska tämä maajoukkue on kaikkien espanjalaisten joukkue.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden