Atlético Madrid on Eurooppa-liigan voittaja vuosimallia 2018. Asia varmistui myöhään eilen illalla, kun joukkue kaatoi loppuottelussa Marseillen lukemin 3-0 (lue raportti tästä).

Pokaali on erityisen makea yhdelle pelaajalle. Fernando Torresia pidetään yhtenä seuran ikoneista, mutta ennen eilistä finaalia hän ei ollut onnistunut voittamaan yhtään pokaalia Atléticon paidassa. Eilen se lopulta tuli, 344 pelatun ottelun jälkeen. Aivan viime tipassa, sillä Torres pelaa viimeisen ottelunsa Atletissa tänä viikonloppuna.

OptaJose

@OptaJose
1 - Finally, in his second to last official game, Fernando Torres has won his first title for Atlético de Madrid. Symbol

– Fernandolle unelma kävi toteen. Toivon, että katsomo repeää liitoksistaan [hänen kunniakseen] sunnuntaina, päävalmentaja Diego Simeone sanoi lehdistölle ottelun jälkeen.

– Hän on fantastinen kaveri. Hän on työskennellyt kovasti kaiken sen eteen, mitä hän on saavuttanut. En ole koskaan antanut hänelle mitään ilmaiseksi.

Sankari itse saatiin myös haastateltavaksi.

– Tätä on vaikeaa selittää. Minulla oli mahdollisuus palata voittavaan joukkueeseen. Olen nyt toteuttanut unelmani, joka minulla on ollut lapsesta lähtien, Torres sanoi Atléticon verkkosivuilla.

– Nyt on aika juhlia. Minulle henkilökohtaisesti tämä on fantastinen päätös. Henkisesti tämä oli tärkein voittamistani pokaaleista [Torres on voittanut pokaaleita muissa seuroissa].