FC Barcelonan ranskalainen keskuspuolustaja Samuel Umtiti, 24, on viimeisten tietojen mukaan lähellä jatkosopimusta. Se ei kuitenkaan häiritse Manchester Unitedin manageri José Mourinhon aikeita.

Sport-lehden mukaan Mourinho on kiinnostunut tuomaan Umtitin ensi kesänä Manchesteriin. Umtiti on Mourinhon papereissa edelleen korkealla, vaikka sopimusneuvottelut ovat edenneet viime aikoina hyvin Barcelonan kanssa, lue lisää tästä.

Sport myös siteeraa brittilehti The Sunia, jonka mukaan Mourinho haluaisi lähettää nykyisen topparinsa Victor Lindelöfin lainalle ensi kaudeksi. United-manageri haluaa vahvistaa toppariosastoaan ja vaihtoehtoina lehti nostaa Umtitin sekä entisen United-toppari Jonny Evansin, joka pelaa kolmatta kauttaan West Bromwichissa.

Umtiti liittyi Barcelonaan kesällä 2016 ja tällä kaudella vastuuta on tullut mukavasti. Uusi jatkosopimus on Barcelonan kannalta elintärkeä, sillä nykyisessä sopimuksessa on 60 miljoonan euron ulosostopykälä, jonka United olisi valmis maksamaan. Lisäksi United olisi valmis nostamaan Umtitin palkkaa runsaasti.

Barcelona haluaakin uuden jatkosopimuksen myötä korottaa ulosostopykälää reippaasti, jottei United pysty haalimaan Umtitia noin vain.