Keskiviikkoiltana Real Madrid onnistui nousemaan tappioasemasta 2-1-vierasvoittoon Bayern Müncheniä vastaan pelatussa Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osassa.

Toimittajilla oli luonnollisesti paljon kysyttävää madridilaisten päävalmentaja Zinédine Zidanelta ottelun jälkeen.

Ensimmäisenä häneltä kysyttiin Lucas Vázquezista. 26-vuotias laitahyökkääjä nousi monien yllätykseksi avauskokoonpanoon muun muassa ohi Karim Benzeman, Gareth Balen ja Marco Asension.

– Hän [Vázquez] pelasi fantastisen pelin. Hän työskenteli paljon ja jopa pelasi ottelun lopun oikeana laitapuolustajana. Luka Modricin avulla hän pystyi hyvin kontrolloimaan Franck Riberyä, Zidane kehui pelaajaansa.

Vázquez todella joutui oikeaksi laitapuolustajaksi ottelun aikana, koska Dani Carvajal loukkaantui ja joutui tulemaan vaihtoon. Ranskalaisvalmentaja kuitenkin kertoi, että puolustaja itse oli optimistinen vamman suhteen.

– Carvajal loukkaantui, mutta hän itse ei pitänyt sitä kovin vakavana tilanteena. Meidän tulee odottaa tarkempia tutkimuksia.

Bayern onnistui menemään johtoon avauspuoliskolla Joshua Kimmichin osumalla. Useiden syyttävä sormi osoitti tilanteessa maalivahti Keylor Navasia.

– Navas tekee kaikkensa. Virhe kuuluu kaikille. Tilanteen alussa pelaajamme eivät olleet sijoittuneet oikein. Maali oli seurausta useista virheistä.

– Hän teki kaksi tai kolme huipputorjuntaa ja pelasi hyvin.

[readmore from=Real-Madrid]

Tähtipelaajan asemassa vielä aiemmin ollut Bale joutui jälleen tärkeässä ottelussa istumaan vaihdossa täydet 90 minuuttia.

– Meillä on vielä useita otteluita jäljellä ja minä luotan Garethiin. He jotka sanovat jotain muuta, eivät kerro totuutta.

– Tällä kertaa vaihdoin [hyökkäykseen] Benzeman ja Asension.

Seuraava osaottelu pelataan tiistaina 1. toukokuuta Santiago Bernabéulla.