Atlético Madridin Jan Oblak on ollut lukuisten siirtohuhujen ympäröimänä jo pitkään. Osa espanjalaismedioista väittävät, että 25-vuotias maalivahti tulee varmuudella siirtymään ensi kesänä johonkin Euroopan suurimmista seuroista. Osa puolestaan on uutisoinut Atléticon kanssa syntyneestä jatkosopimuksesta.

Nyt Oblak itse kertoo, että puheet jatkosopimuksesta eivät pidä paikkaansa. Samalla hän myös kertoi, että kaikki hänen tulevaisuutensa ympärillä on vielä täysin auki.

– On vaikea keskustella tulevaisuudesta. On hankalaa sanoa, mitä huomenna tulee tapahtumaan, joten on lähes mahdoton sanoa, mitä tulee tapahtumaan ensi kaudella. Olen rauhallinan ja tilanne riippuu Atléticosta. Kukaan ei tiedä tulevaisuudesta, Oblak kertoi Ekipalle.

– Ei ole mitään uutta. Paljon asioita on sanottu ja joidenkin kirjoitusten mukaan olen allekirjoittanut uuden jatkosopimuksen. Ainoa varma asia kuitenkin on vain se, että tilanteessa ei ole mitään uutta.

– Minulla on sopimusta Atléticon kanssa jäljellä [vuoteen 2021], mutta nyt minun täytyy odottaa, mikä on Atléticon suunnitelma.