Atlético Madrid hävisi sunnuntaina Villarrealille 2-1-lukemin. Tappion lisäksi joukkueelle tuli lisää takaiskuja jo entuudestaan heikkoon kokoonpanotilanteeseen.

Atléticon materiaali on tällä hetkellä todella kapea ilman poissaolojakin. Tämä johtuu lähinnä siitä, että joukkueesta on talven aikana lähtenyt joko pysyvästi tai lainalle muun muassa Yannick Carrasco, Nico Gaitán, Augusto Fernández, Luciano Vietto ja kakkosmaalivahti Miguel Moyá.

Mainituista pelaajista kolme ensimmäistä siirtyivät Kiinaan, kun Espanjan siirtoikkuna oli jo kiinni, joten heille ei saatu hankittua korvaajia.

Tällä hetkellä Atléticon kokoonpanossa on siis vain 19 pelaajaa. Sunnuntaina useat heistä eivät olleet täydessä pelikunnossa, mutta tämän viikon maajoukkuetauon jälkeen tilanne on vielä tukalampi.

Suoran ulosajon saanut Vitolo ja korttitilinsä täyteen saanut Antoine Griezmann ovat 1. huhtikuuta pelattavasta Deportivo-ottelusta sivussa pelikiellon takia. Tämän lisäksi Filipe Luiz ja Juanfran eivät varmuudella ole käytettävissä loukkaantumisten takia. Puolikuntoisina ovat Jan Oblak, Stefan Savic ja Kevin Gameiro.

Jos kaikki mainitut pelaajat puuttuisivat olisi Atléticolla käytössään vain 11 edustusjoukkueen kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti. Varmaa on, että joukkueen tulee hankkia ainakin jonkin verran apuja B-joukkueesta, mutta tarkempi määrä selviää lähempänä ottelua.