Real Madridin puolustajan Dani Carvajalin mukaan Zinédine Zidane on nykyään paljon parempi valmentaja kuin pari vuotta sitten.

Zidane nimitettiin Real Madridin päävalmentajaksi tammikuussa 2016 Rafael Benítezin saatua potkut. Hän on ehtinyt voittaa Los Blancosin kanssa jo kahdeksan pokaalia, mukaan lukien La Ligan mestaruus viime kaudelta sekä Mestarien liigan voitot kahdella edellisellä sesongilla.

Tällä kaudella Zidanen miehistö on esiintynyt alle odotusten. Se on La Ligassa vasta kolmantena, 15 pisteen päässä sarjakärjestä Barcelonasta, ja se putosi Copa del Reyssa Leganesille puolivälierävaiheessa.

Mestarien liigassa madridilaiset selviytyivät kuitenkin kahdeksan parhaan joukkoon, ja arvonta toi heille vastustajaksi viime kauden finaalivastustajan Juventuksen.

Zidanen on huhuttu jopa saavan kenkää, jos Real Madrid ei voita kevään päätteeksi Mestarien liigaa, mutta Carvajalin mukaan ranskalaislegenda on oikea henkilö johtamaan madridilaisia myös jatkossa.

– Zidane on muuttunut paljon. Hän on nykyään paljon parempi valmentaja, ja hän tietää, miten meitä johdetaan, sanoi Carvajal Onda Cerolle.

– Hän on tärkeä hahmo, sillä me kunnioitamme häntä niin paljon. Hän on yhä erittäin hiljainen ja huolellinen ihminen.

– Zidane tulee jatkamaan Real Madridissa, sillä hänellä on sekä pelaajien että seuran luotto. Olen erittäin varma, että kun hän lähtee jonain päivänä, se johtuu siitä, että hän haluaa lähteä.