Real Madrid tulee hyvin suurella todennäköisyydellä hankkimaan kesällä muutaman nimekkään ja hintavan pelaajan.

Madridilaislehdistössä asiaa pidetään jo varmana. BBC-kolmikko (Bale-Benzema-Cristiano) elää viimeisiä kuukausiaan yhdessä. Muun muassa Gareth Balen odotetaan poistuvan Madridista kesällä muihin maisemiin, eikä Benzemankaan lähtöä ole poissuljettu.

Siirtohuhuissa ovat pyörineet Neymarin, Eden Hazardin ja Harry Kanen kaltaisia suurnimiä. Marcan mukaan Real Madridin pukukoppi on jo antanut hyväksyntänsä Neymarin mahdolliselle siirrolle.

Neymar siirtyi viime elokuussa Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonalla eurolla. Ranskalaislähteet ovat kuitenkin toitottaneet läpi kauden, kuinka Neymar katuu siirtoaan ja haluaisi palata Espanjaan. Muun muassa Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Dani Carvajal ja Raphaël Varane ovat julkisesti todenneet haluavansa nähdä Neymarin Real Madridin riveissä.

Lehden mukaan Real Madridin seurajohto kuitenkin tiedostaa, että mahdollinen siirto olisi käytännössä mahdotonta tulevana kesänä. PSG vaatii tiettävästi Neymarista noin 400 miljoonaa euroa. Real Madrid olisi halukas hankkimaan Neymarin riveihinsä ensi kauden jälkeen, mutta ei kuitenkaan täysin poissulje siirtoa jo kuluvan kauden jälkeen.