Ranskalaispuolustaja Clement Lenglet oli yksi Sevillan suurimmista onnistujista tiistaina, kun joukkue kaatoi Manchester Unitedin Mestarien liigassa 2-1 ja paineli kilpailussa kahdeksan parhaan joukkoon.

Lenglet, 22, on vakiinnuttanut paikkansa päävalmentaja Vincenzo Montellan systeemissä, ja hän saattaa hyvinkin nousta La Ligan johtavien puolustajien joukkoon seuraavan parin vuoden aikana.

Sevillan on kuitenkin pidettävä kiirettä Lenglet’n jatkosopimusneuvottelujen kanssa, mikäli se haluaa pitää hänet Andalusiassa.

Lenglet’n nykyisessä sopimuksessa on nimittäin vain 30 miljoonan euron ulosostoklausuuli, joka tuskin karkoittaa nykymarkkinoilla kiinnostuneita ostajia.

Jos Sevilla luopuisi Lenglet’stä 30 miljoonalla eurolla, se saisi silti omansa takaisin kuusinkertaisena, sillä ranskalaistoppari siirtyi seuraan tammikuussa 2017 AS Nancysta vain viidellä miljoonalla eurolla.

Lenglet vakuutti itse taannoin, että hän keskittyy tällä hetkellä kuitenkin sataprosenttisesti Sevillan projektiin.

– Kyllä, he (Sevilla) puhuvat agentilleni. En ole huolissani. Haluan jatkaa oppimista. Vain hieman yli vuosi sitten pelasin vielä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, sanoi Lenglet AS:n mukaan.