Sevillan hyökkääjä Wissam Ben Yedder ja Atlético Madridin puolustaja Lucas Hernández ovat saaneet ensimmäiset kutsunsa Ranskan A-maajoukkueeseen.

Ben Yedder, 27, oli tiistaina liekeissä Mestarien liigassa, kun Sevilla kaatoi hänen kahdella maalillaan Manchester Unitedin Old Traffordilla 2-1. Ranskalaiskärjen osumat toivat Sevillalle paikan puolivälieriin, jonne andalusialaisseura selvisi viimeksi vuonna 1958, kun pelattiin vielä Mestarien liigan edeltäjää, Euroopan cupia.

Sevilla-kärki tuli tiistaina vaihdosta sisään kentälle ja iski lyhyessä ajassa kaksi maalia Unitedin verkkoon. Ben Yedder on tällä kaudella tehnyt 19 maalia, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, ja Ranskan maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps vakuuttaakin, että Ben Yedderin valinta ei johtunut pelkästään tiistain ottelusta.

– Siinä ei ollut kyse vain kahdesta maalista Old Traffordilla. Hän on tehnyt 4-5 viime kautena yli 15 maalia, sanoi Deschamps FourFourTwon mukaan.

– Hän ei pelaa jokaisessa ottelussa, mutta hänellä on kyky iskeä, kun hän pääsee kentälle. Kaikki eivät pysty samaan. Hän on profiililtaan erilainen pelaaja, hän on eloisa ja liikkuu hyvin. Hänen pelaamisensa on erittäin tehokasta.