Athletic Bilbao hävisi torstaina ranskalaiselle Marseillelle 1-2 Eurooppa-liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa San Mamésilla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Stade Vélodromella Marseillen 3-1-voittoon.

Bilbao lähti jahtaamaan kahden maalin tappioasemaa, mutta se sai kylmää kyytiä 38. minuutilla, kun Dimitri Payet hankki vieraille rangaistuspotkun, jonka hän upotti itse sisään.

Kylmä kyyti jatkui myös heti toisen jakson alussa, kun Lucas Ocampos ajoi vasemmalta laidalta ahnaasti kohti keskustaa ja laukoi pomppivan kudin maaliin.

Bilbao sai hivenen lohtua 74. minuutilla, kun Iñaki Williams pääsi nopean vastahyökkäyksen päätteeksi pistämään pallon hieman onnekkaastikin maaliin.

Kotijoukkueen hetkellinen hyvä tunnelma lannistui kuitenkin jo hetkeä myöhemmin, kun konkarihyökkääjä Aritz Aduriz otti toisen keltaisen korttinsa ottelussa, ja hänet ajettiin suihkuun.